“Chiar dacă ne-au făcut în toate felurile, mergând până la ne numi ciocoi, un PP-DD poate fi mai bun pentru noi decât un PNL”

# Spune deputatul Cătălin Rădulescu despre colaborarea PSD cu PPDD. Scopul scuză mijloacele, pare a spune deputatul PSD de Argeş, Cătălin Rădulescu, atunci când vorbeşte despre protocolul de colaborare parlamentară si locală încheiat  între PSD si PP-DD,  document tradus drept  un acord politic ce prevede că... până îşi va atinge scopul, PSD va susţine şi promova în cadrul coaliţiei de guvernare unele politici publice şi proiecte guvernamentale cuprinse în “proiectul celor 100 de puncte ale PPDD”, în ordinea priorităţii acestora stabilită de comun acord de către preşedinţii celor două partide.
“Noi avem o miză foarte importantă pentru partidul nostru, care, acum, după anunţarea  în Consiliul Național PSD a candidaturii d-lui Victor Ponta la prezidenţialele din noiembrie, este clară pentru toată lumea… Şi chiar dacă, până la acest protocol, ne-au făcut în toate felurile, mergând până la ne numi ciocoi, cred că un PPDD poate fi mai bun pentru noi decât un PNL”, a declarat, pentru Atitudine în Argeş, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea