Inundațiile din Argeș se lasă cu acuze grave

# Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: Cei 100.000 de euro trimiși de doamna director Iliuța Matei pentru zugrăvirea sediului de la Giurgiu puteau a fi folosiți pentru regularizarea văilor, pâraielor și a cursurilor din Bascov. Conducerea PMP Argeș s-a mobilizat deja în prima localitate dintre cele grav afectate de inundații. În urma deplasării în teren, Cătălin Bulf președintele PMP Argeș, a declarat: ”Am mers la Băbana a doua zi dupa inundații pentru a vedea cu ce poate ajuta Organizația PMP locuitorii de acolo. Din informațiile pe care le aveam, din vizitele în teren dar și din discuțiile purtate cu primarul localității, Bebe Ivan, am mers la cele 56 de familii afectate de inundații din satul Valea lui Pâneață. Țin să menționez că am ajuns acolo odată cu reprezentanții Crucea Roșie și cei de la Consiliul Județean Argeș. Cred că este macabru să te intereseze ca și institutie județeană mai mult cum vei apărea în presa de a doua zi decat soarta cetățenilor. Cei de la PSD au făcut o pasiune din a exploata suferința și dezastrul în scop electoral. Actuala putere este mai preocupată de imaginea partidului stat și nu de ajutorul real pe care ar putea să-l ofere populației.”

• Conducerea PMP Argeș a mers la fața locului în cateva dintre comunele grav afectate de inundații în ziua în care acestea s-au produs: Merișani, Băbana, Bascov, Pitești, Lunca Corbului. Cătălin Bulf :”In ziua producerii inundațiilor am mers la fața locului pentru a vedea cu ce putem să ne implicăm. Am avut patru echipe care au mers în fiecare localitate afectată în afara de reprezentanții noștrii din teritoriu. După câteva ore în care am reușit să ne facem o impresie legată de implicarea autorităților și „marea grijă” a PSD față de sinistrați am remis presei și un comunicat de presă în perfecta cunostință de cauză a realității din teren spre deosebire de multi alții. Argeșul este extrem de afectat, zeci de localități, aproape jumatate din județ afectat de ploile torențiale, starea de fapt nu a fost mediatizată ca în alte județe pentru ca la noi nu a venit premierul Victor Ponta.”
• „ Acum vedem, de fapt, cât de dureroasă a fost aducerea pe criterii politice a celor doi directori de la OLT și GIURGIU la conducerea Apelor Argeș Vedea care au direcționat toți banii de investiții către județele lor și nu în Argeș. Cei 100.000 de euro trimiși de doamna director Iliuța Matei pentru zugrăvirea sediului de la Giurgiu puteau a fi folosiți pentru regularizarea văilor, pâraielor și a cursurilor din Bascov, de exemplu unde există proiect din 2005 adică tman de la ultimele inundații grave. Și în 2005 tot PSD guverna local în Argeș dar și național. De atunci nu s-a mișcat un deget la acest capitol iar acum guvernanții ies la televizor în prime time și plâng pe umărul cetățeanului.”

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş: ”Ruşine, PSD! Ruşine, Ponta! Ruşine, Pendiuc!

”Nu este posibil aşa ceva. Şase, şapte județe sunt sub cod galben şi portocaliu de inundatii şi PSD-ul se distrează. În timp ce populatia moare înecată, ei stau în spectacole şi cântări. Peste 15.000 de persoane merg azi la Craiova pentru a-l lansa pa Ponta pentru alegerile prezideniale. Cei de la PSD merg cu şoferi, sotii, amante, prietene la marea lansare. Pentru această mare paranghelie se cheltuie peste 6 milioane de euro. Cu aceşti bani puteau să repare digurile pentru a apăra populatia de inundatii. Ruşine PSD! Ruşine Ponta! Ruşine Pendiuc!", declară Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea