Apartamentul lui Cornel Penescu, scos la vânzare de executor

# Suma rezultată din vânzarea imobilului fostului patron al PIC va acoperi cam… 1% din datoriile înregistrate. Cruciada pornită de bănci și de fisc pentru recuperarea uriașelor datorii înregistrate de patronul PIC, continuă. Astfel, zilele trecute, s-a ținut o nouă licitație publică în vederea vânzării unui apartment ce a aparținut fostului finanțator al F.C. Argeș, apartament situat pe strada Calea București. Imobilul, cu trei camere – transformat ulterior în două, a fost evaluat inițial la 197.200 lei, prețul fiind ulterior redus cu 25%, adică aprox. 148.000 lei. Imobilul este urmărit silit de Alpha Bank pentru o datorie de peste 73.000 euro la care se adaugă cheltuieli de executare de 10.000 lei.
Pe apartamentul scos la vânzare este instituit și un sechestru penal, de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție.
De asemenea, din mititica sumă ce va fi obținută la vânzare speră să se înfrupte și Banca Transilvania, pentru o datorie a Peneștilor de peste 12.000.000 lei, Piraeus Bank pentru datorii de 100.000 euro, dar și CEC BANK pentru datorii de peste 2.800.000 lei.
Toată lumea, în aceste condiții, poate fi liniștită. Vânzarea imobilului aparținând capului PIC-ilor nu acoperă mai mult de 1% din totalul datoriilor…A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea