Organizaţia Judeţeană a PLR Argeş s-a constituit oficial

Primul Congres al Partidului Liberal Reformator (PRL) a avut loc la Palatul Parlamentului în zilele de 1 si 2 august. Pe parcursul primei zile au luat cuvântul atat lideri ai partidului cat şi invitaţi, printre aceştia din urma numărându-se prim-ministrul Victor Ponta, viceprim-miniştri Daniel Constantin şi Gabriel Oprea, fostul consilier prezidenţial, Zoe Petre, viceprim-ministrul Guvernului Republicii Moldova şi reprezentant al Partidului Liberal Reformator din Republica Moldova, Tatiana Potîng, dar şi vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova şi copreşedinte al Partidului Liberal Reformator din Republica Moldova, Oleg Bodrug.
Fostul ministru al Economiei, deputatul de Argeş Andrei Gerea a prezentat strategia PLR pentru industrie – „România a şaptea putere a Europei” – dar a vorbit şi despre anumite teme pe care începuse să le abordeze în mandatul său de ministru: legea minelor şi reducerea fiscalităţii. Cea de a doua zi a Congresului a fost dedicata alegerilor: deputatul Andrei Gerea a fost ales vicepreşedinte al PLR cu al treilea cel mai mare număr de voturi, iar Daniel Crişan a fost ales membru supleant în Biroul Politic Central, fiind al treilea în ordine. De asemenea, Argeşul este reprezentat la nivel naţional şi în Curtea de Onoare şi Arbitraj de Adrian Florea, şi în Comisia Centrală de Cenzori de Liviu Fotache. Congresul a ales ca Preşedinte al partidului şi candidat la funcţia de Preşedinte al României, pe domnul Călin Popescu Tăriceanu.
„Organizaţia Judeţeană a Partidului Liberal Reformator există în Argeş şi îi aşteptăm pe toti cei care doresc să ne fie aproape,  în fiecare zi între orele 10.00-17.00, la sediul nostru din cartierul Găvana II, strada Paltinului, la parterul blocului C16. De asemenea, putem fi contactaţi pe adresa de mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , ori la numerele de telefon 0735555140 / 0735555143.
Liberalii autentici, oamenii care n-au uitat „beneficiile” guvernării Băsescu-Boc-Udrea şi toţi cei care vor dreptate până la capăt, au acum în Partidul Liberal Reformator locul şi modalitatea de a-şi duce mai departe dorinţele şi crezul”, a declarat Daniel Crişan (foto), preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PLR Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea