Polexe nu se vede plecat din Consiliul Județean

# Constantin Polexe, vicepreşedinte CJ Argeş:  “Este problema unora că eu le stau în gât. Nu există un termen până la care voi rămâne în această funcţie!” În contextul în care liderii PDL și PNL au pus bazele unui ….mare partid de dreapta, liberalul Constantin Polexe, (încă) vicepreşedintele Consilului Judeţean Argeş, rămâne la  părerea, convenabilă,  că cea mai bună majoritate este cea pe care au dorit-o cetățenii (PSD+PNL)
Şi cum, în condiţiile în care liderul liberalilor argeşeni,  Iani Popa, spune cu tupeu că PNL-ul face opoziţe, iar Constantin Polexe e încă la putere, iar, pe deasupra, preşedintele PDL Argeş, Catalin Teodorescu, ezită să spună clar  dacă-i va cere sau nu lui Polexe demisia din funcţia de vice al Consiliului Judetean,  ne întrebăm şi noi cât cântăreşte de fapt marea dreaptă despre care se face atâta caz.
“Problema este că noi, PNL, avem împreună cu PSD-ul o asociere pentru a conduce judeţul Argeş. Având în vedere că nici ei, nici noi nu suntem majoritari,  împreună facem o majoritate pentru a administra judeţul Argeş şi a ne pune în slujba cetăţenilor, aşa cum am jurat - eu, personal, de două ori în acest mandat,  şi colegii mei - că vom  face totul ca să ajutăm cetăţenii Argeşului. Şi atâta timp cât fac parte dintr-o echipă care face aceste lucruri, şi vedeţi că aceste lucruri se fac, sunt în slujba argeşenilor, vom continua activitatea pentru ca argeşenii s-o ducă  mai bine.“, a declarat, pentru Atitudine în Argeş, Constantin Polexe.

“Când nu se va mai lucra pentru  argeşeni, atunci îmi rezerv dreptul să iau o decizie la momentul respectiv”

Cert este că, potrivit propriilor sale declaraţii, lui Constantin Polexe i-ar conveni ca lucrurile să rămână așa cum sunt în momentul de față, adică o majoritate bazată pe voturile PSD-ului adunate cu  cele ale PNL.
“Nu există un termen până la care voi sta în această funcţie. Atâta vreme cât echipa funcţionează pentru  argeşeni şi ne respectăm jurământul faţă de ei, vom colabora şi vom lucra pentru ei. În momentul când nu se  va mai lucra pentru  argeşeni, atunci îmi rezerv dreptul să iau o decizie la momentul respectiv. Deocamdată nu e cazul!”, a mai declarat, pentru Atitudine în Argeş, Constantin Polexe.  
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea