ESTI TÂNĂR! IMPLICĂ-TE! Tabără de animaţie socio-educativă finanțată de DJST Argeș

În perioada 2 – 8 august 2014, 14 voluntari ai Centrului de tineret Piteşti  au participat la activitățile proiectului ”Ești tânăr! Implică-te!”, finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeș. Proiectul, născut din dorinţa tinerilor de a se întâlni, a interacţiona şi a face schimb de experienţă cu alţi voluntari, a depăşit toate aşteptările.
În cele 6 zile participanţii, alături de tineri din Giurgiu şi Galaţi, au experimentat în Centrul de agrement 2 Mai, numeroase jocuri non-formale, de cunoaştere, de team-building, energizere, ateliere tematice: leadership, autocunoastere, comunicare, public speaking, managementul voluntarilor, teatru forum/ de improvizatie etc.
Proiectul a oferit instrumente suficiente participanţilor pentru a-si îmbogăţi cunoştinţele, implica în proiecte/ activităţi de voluntariat si a consolidat cooperarea între parteneri, astfel încât, pe viitor să fie dezvoltate, în mod efectiv, noi si variate activităţi.
„Pentru majoritatea tinerilor  aceasta a fost prima participare într-un proiect de schimb de experienţă pe tema voluntariatului, de exemplu, o participantă a vazut pentru prima data marea”, a declarat d-na Simona Bocanu, coordonatorul voluntarilor argeşeni. Câteva impresii ale participanţilor: O săptămână cu activităţi minunate, Iniţiativă lăudabilă, Schimb de experienţă util, Felicitări, Multumiri, Sperăm să mai participăm şi anul viitor ...

”Această tabără a contribuit, în cazul tinerilor participanţi, la însuşirea noţiunilor de bază şi metodelor de lucru în animaţia socio-educativă, dezvoltarea şi autocunoaşterea personală. Si pentru că proiectul s-a dovedit un succes, ne străduim să găsim soluţii de finanţare şi anul viitor, drept motivare pentru voluntarii care se implică in acţiunile Centrului de Tineret Pitești”, a concluzionat Adrian Bughiu, Directorul Executiv Adjunct al DJST Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea