Simona Bucura Oprescu, deputat PSD: ”Vremea lui Traian Băsescu a trecut”

”Orice ar face, unii politicieni nu se pot desprinde de metodele vechi de a face politică. Este, din păcate, şi cazul candidatului Alianţei Creştin Liberale pentru funcţia de preşedinte al ţării, Klaus Iohannis. Ne-am fi aşteptat la o altă abordare din partea sa, dar - după cum s-a putut vedea clar în ultimele zile - el continuă linia impusă de Traian Băsescu, ba chiar se întâlneşte pe ascuns cu acesta, după care neagă evidenţa.
PSD consideră că a venit vremea pentru un altfel de politică. Vremea compromisurilor a trecut. Vremea şantajului politic a trecut. Vremea lui Traian Băsescu a trecut. Românii ştiu bine acest lucru, mai ales că, de fapt, Traian Băsescu a fost demis în vara anului 2012 printr-un vot popular fără precedent în România. Sistemul pe care acesta l-a patronat atâţia ani l-a menţinut însă în funcţie.  PSD îl propune pe Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte. Un om tânăr, care nu are cu ce să fie şantajat şi care a demonstrat din plin că poate face multe lucruri bune pentru România. În calitate de prim-ministru, Victor Ponta a readus România pe un traseu economic normal, a readus salariile la un nivel decent, a promovat măsuri de securitate socială şi de sprijinire a mediului de afaceri, a făcut în aşa fel încât România este respectată în lume.
Este evident, aşadar, că românii au o alegere facilă în toamnă: fie continuă sistemul de teroare impus de Traian Băsescu, cel care a tăiat pensii şi salarii, fie merg pe un drum nou, al normalităţii, al echilibrului şi democraţiei, propus de premierul în funcţie, Victor Ponta.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea