Cod galben de aberații la PNL Argeș

”Suntem fete (politice) mari!” strigă, prin întreg târgul, președintele Iani Popa, atunci când este întrebat de contradicția PNL la guvernare-PNL în opoziție. Din schema frumosului partid de altădată, jumătate au rămas lipiți de posturile lor călduțe, sub privirea încă blândă a pesediștilor. Cealaltă jumătate a plecat spre partidul lui Tăriceanu. Culmea matematicii: a rămas ceva, însă restul nu mai spune nimănui mare lucru, iar atunci când spune, spune prostii. Cum ar fi aceea că vicepreședintele C.J. Argeș, Constantin Polexe, va face parte din staff-ul de campanie al opoziției unite. Penibil. Polexe abia pare în stare să fie de acord cu ceva sau cu cineva, darămite să se opună. Directorii peneliști ai deconcentratelor, ca și consilierii județeni ai aceluiași fost mare partid vor fi însărcinați să aducă semnături pentru Iohannis și voturi în toamnă. Cum?!!! Oamenii sunt ocupați să lustruiască fundurile PSD-iștilor care încă îi tolerează la ciolan. Și asta în condițiile în care marele partid roșu deține, pe tușă, la încălzire, câte trei membri pentru fiecare fotoliu eliberabil. Popa s-a arătat iritat de întrebarea jurnaliștilor, legitimă, referitoare la întârzierea peneliștilor argeșeni la guvernare, opinând că sunt funcționari publici și el nu le poate face nimic. De parcă acei funcționari publici sunt născuți așa, nu făcuți la ordinele de partid (și de stat…apoi chitic în funcție). Asta ca să nu mai vorbim de onoare, că e un cuvânt ce lipsește din DEX-ul de partid… Dar de ce nu îi demite nimeni, domnule președinte?
Ca orice om politic ce nu poate spune mai nimic despre propria activitate, Iani Popa a tăbărât peste foștii colegi de alianță, acoperindu-i de stupizenii. Ale sale. Cum ar fi cea că Domnia Sa a țipat la PSD chiar și când erau aliați, semn că cel mai bine se pricepe din gură; cum că nu s-au ocupat de Arpechim. Uitând că fără alianța cu PSD din 2012 ar fi vorbit acum în calitate de persoană fizică. Uitând că Andrei Gerea și-a câștigat mandatul de parlamentar abordând în campanie, exclusiv, tema salvării Arpechim. Același Gerea, al cărui șef de partid a fost până mai ieri Iani Popa, chiar și când primul a fost, pentru o scurtă dar rușinoasă perioadă, ministru al economiei.
”Îl rog pe domnul Ponta să nu mai vină în Argeș!” – s-a umflat în penele politice (raaare) Iani Popa, luând, astfel, proporțiile unui șoricel care amenință elefantul să nu cumva să îi calce pe semințe. Motivul este că Ponta nu merită să fie primit în județ, că nu a făcut, că nu a dres. După cinci minute (abia trecuse frica jurnaliștilor, zău) l-a anunțat însă pe Klaus Iohannis, pentru miercuri.
Atât de la conferința de presă de săptămâna trecută. Atât și un Cătălin Teodorescu având în spate, fără să i se potrivească deloc, siglele PNL.
Oameni buni ai dreptei, câți mai sunteți, chiar credeți că sunt șanse în halul acesta al vostru de a (nu) face politică?!...
Spiridon VOINESCU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea