Atelier de pictură, pentru copii, la Săpata

# ”Icoana din Sufletul Copilului” a ajuns la ediția a V-a. Joia trecută s-a încheiat tabăra de pictură pentru copii  organizată de Şcoala Gimnazială ,,Dumitru Udrescu” din Săpata, în colaborare cu  Primăria și Consiliul Local Săpata. Cu o mențiune specială cître edilul comunei, Laurențiu Micu, ce le-a asigurat  toate materialele necesare pentru pictură micuţilor artişti. Proiectul numit ,,Icoana din Sufletul Copilului”, aflat la a  V–a ediţie, se bucură de un adevărat progres de la an la an, atât din punct de vedere al numărului de participanţi, cât şi din punct de vedere al calităţii picturilor. Numărul copiilor înscrişi în această tabără a crescut de la un an la altu, de la o ediție la următoarea. Dacă la prima ediţie au participat 24 de copii, la ediţia din acest an s-au înscris peste 70 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, de la şcolile din Săpata, Lunca Corbului, Poiana Lacului, Vedea,  Piteşti dar şi din Bucuresti.                           
Acest lucru denotă faptul că proiectul ,,Icoana din Sufletul Copilului” se bucură de un real succes şi poate ajunge, în curând, un eveniment de nivel naţional.
La acest eveniment a fost prezent și Adrian Bughiu, directorul executiv adjunct al Direcției Județene Pentru Sport și Tineret Argeș, care a pronis că la următoarea ediție a taberei de pictură va face un parteneriat cu Primăria Săpata pentru a-i ajuta pe organizatori să ducă mai departe această tradiție.
La final, artiștii juniori au primit diplome, cărți religioase şi au fost invitaţi la o înghețată, asigurată de Laurențiu Micu, primarul comunei, care a promis că va face tot ce-i stă în putinţă să sprijine acest proiect.
,,Mă bucur că, și anul acesta, din ce în ce mai mulţi copii acordă din timpul lor liber acestei activităţi cultural – artistice. Promit că voi face tot posibilul să sprijin în fiecare an acest proiect şi, de ce nu, să întreprindem şi alte activităţi cultural-artistice de profil”, a declarat Laurenţiu Micu, primarul comunei Săpata. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea