Liberalul la gură

# Pamflet. Cinci întrebări de (prea puțin) bun simț pentru vicele Polexe. Cum se apropie campania pentru prezidențiale, iar PNL-ul este, în Argeș, și cu sufletul în rai dar și cu p…ersoane rămase la datoria guvernării, electoratul turmentat al județului nu mai știe pe cine să pună ștampila. Nici noi nu mai știm, drept pentru care ne propunem să facem ceva lumină în negurile politicii locale. Și îi vom întreba pe prea-înalții politicii chestiuni esențiale, menite să aprindă becul în capetele neguroase și neînțelegătoare ale votanților. Vom începe cu vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, reprezentant de seamă al guvernării, dar și al opoziției. Atât de ”de seamă” încât, de când a devenit Tecău șef, de alt vice nu mai este nevoie.
P.S. Promitem că, dacă ne va răspunde, vom publica neapărat
1. Sunteți în echipa de campanie a PNL. Ați intrat acolo de bună voie sau în urma unui viol?
Comentariu: dacă depuneți plângere la poliție, aveți grijă cu violul, să nu cumva să îl reclamați pe Iani Popa. Toată lumea spune că nu e în stare! (de viol)... Se aud zvonuri că acesta va recunoaște, însă numai ca să se laude...

2. Singurul om cu care comunicați, cât de cât, este președintele Tecău. Dacă acesta nu va semna adeziune pentru Iohannis, vă dați demisia? Sau rămâneți, ca și acum, în opoziție?

3. Ca vice pe cultură, ați participat la mai toate lansările de carte. Ați citit vreuna dintre acestea? Pe care?

4. Cum vă auto-evaluați ca om politic?
• Fată-mare
• Fată
• Mare

5. Dacă alegerile prezidențiale vor fi câștigate de PNL, va fi un eșec sau o victorie politică? Vă veți da, atunci, demisia de onoare din funcția de vicepreședinte?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea