Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a devenit un om liber: anul acesta, la sărbătoarea ,,Fiilor Argeșului”, liderul liberalilor din județ nu a mai fost obligat să se îmbrace în ie

Despre faptul că Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a ,,funcţionat” în umbra lui Constantin Nicolescu, atât cât a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, cât şi atunci când a făcut parte din alianţa USL, am tot scris. Săptămâna trecută, într-un moment de sinceritate, Ion Popa, fiind întrebat dacă va participa la sărbătoarea ,,Fiilor Argeşului”, acesta a spus că va participa, aşa cum s-a şi întâmplat, dar nu se va mai îmbrăca în ie, de unde reiese faptul că până acum, la ediţiile la care a mai participat, acesta se îmbrăca în ie la ordinul cuiva, nicidecum la iniţiativa sa, sau în semn de respect pentru portul popular.
După cum bine se ştie, această manifestare a fost iniţiată de Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. În semn de respect pentru această sărbătoare de tradiţie, Constantin Nicolescu se îmbrăca în ie la fiecare ediţie, sugerând şi subordonaţilor săi să poarte această minunată piesă vestimentară a înaintașilor noştri.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea