Clădirea multifunctională din Colibaşi, aproape gata

Administraţia publică din Mioveni se pregăteşte de inaugurarea unui nou obiectiv de investiţii. Noua clădirea multifuncţională va fi dată în folosinţă în luna octombrie, aceasta fiind localizată în cartierul Colibaşi. Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, si-a exprimat dorinţa de a face spaţii similare, în zona Făgetul şi Clucereasa pentru a asigura în mod echitabil servicii de calitate pentru toate cartierele oraşului.
“La dezbaterile publice pe tema bugetului oraşului Mioveni, am promis, am avut un angajament cu cetăţenii orasului nostru, că în fiecare cartier vom face astfel de spaţii.În Racoviţa există o astfel de clădire, urmează să o inauguram în luna octombrie pe acesta,la Colibaşi, şi vor urma Făgetul şi Clucereasa.
Este o lucrare importantă şi de suflet, aş putea adăuga, mai cu seamă că se adresează tuturor cetaţenilor şi, în special, tinerilor din zona Colibaşi”, a declarat primarul Ion Georgescu.
Construcţia are o suprafaţă construită la sol de 375.30mp, iar la etaj o suprafaţă de 398.70mp.
Imobilul dispune de săli pentru desfaşurarea cursurilor, expoziţii, birouri, sala de spectacole, terasă, vestiare şi grupuri sanitare etc.
Curtea interioară va fi amenajată cu alei pietonale, spaţii verzi, copaci, gazon şi un spatiu de parcare.
Grădiniţa din Colibaşi, în casă nouă
De asemenea, din luna decembrie a acestui an, preșcolarii din Colibaşi se vor muta în noua cladire.
Investiţia a fost realizată exclusiv cu fonduri de la bugetul local.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea