Voie bună şi distracţie la Ziua Comunei Bogaţi

# Peste o mie de localnici, de toate vârstele, au petrecut de minune, jucând ore bune pe ritmurile muzicii interpretate de artişti celebri. Sărbătoarea Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, din 29 august, reprezintă pentru cetăţenii comunei Bogaţi o zi plină de tradiţie şi o zi de reuniune. În această zi de mare sărbătoare, cetăţenii comunei Bogaţi îşi dau întâlnire în centrul comunei, în ,,Parcul Tineretului”, unde socializează şi pun la cale planuri pentru dezvoltarea comunei lor, alături de primarul lor, Ion Gârleanu, principalul organizator al acestei reuniuni. (L.G.)
Aşadar, şi anul acesta, primarul Ion Gârleanu a organizat, pe 29 august, vineri, Ziua Comunei Bogaţi, sărbătoare care cinsteşte tradiţiile locale şi care oferă un bun prilej de întâlnire pentru toţi locuitorii comunei.
Evenimentul a început cu un spectacol de muzică populară susţinut de Grupul Vocal al Şcolii Bogaţi,  care i-a încântat pe toţi cei prezenţi cu dansurile şi cântecele lor. După acest frumos program, edilul Ion Gârleanu, în semn de respect pentru cuplurile longevive din comună, a ţinut să premieze perechile care au împlinit 60 de ani de căsătorie.
După emoţionantul moment, sătenii au intrat în atmosfera de petrecere şi voie bună susţinută de ansamblul folcloric Dorul şi Orchestra ”Doina Argeşului”.
Pe seară au urcat interpreţi de renume, precum Ilie Roşu, Ionuţ Dolănescu, Sandra N. şi Nicoleta Diaconu, iar comuna Bogaţi a răsunat de cântec şi voie bună până noaptea târziu.

Primarul comunei Bogaţi, Ion Gârleanu: ”Cu ocazia Zilei Comunei doresc să adresez un mesaj de felicitare tuturor celor care locuiesc în Bogaţi. La mulți ani cu sănătate și să ne întâlnim cât mai des la astfel de evenimente plăcute. Ziua comunei reprezintă, în primul rând, un prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, iar, an de an, numărul celor care doresc să sărbătorească alături de noi este din ce în ce mai mare.  Voi susține cultura, arta și mă voi strădui să fac din Bogaţi o comună mai frumoasă și mai prosperă!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea