Declaraţii dure ale conducerii PMP Argeş, inclusiv la adresa administraţiei locale a Piteştiului, în conferinţa săptămânală a partidului

# Spațiul verde din Pitești: "Domnul Pendiuc este un eșec al logicii. În toate orașele lumii se mărește spațiul verde. În concediul meu, am fost impresionat când am trecut pe lângă grădinile Luxembourg din Paris, pentru că erau pline de verdeață. Plantații de zeci, sute de ani erau pe mijlocul străzii sau pe lateralele străzii. Toată lumea se îngrijește să aibă cât mai mult spațiu verde, dar când intru la mine pe stradă, dau de pavelele lui Pendiuc. Eu am impresia că domnul Pendiuc are înțelegere cu creatorul de modă, cu cel de pantofi pentru dame, pentru că nicio femeie care trece pe acolo nu rămâne cu tocul pantofului întreg".

# Taxa pe stâlp, taxa pe centrală, urmează taxa pe umbră:  “Dl Pendiuc a susținut clar în înălțimea doctrinei sale pesediste că vrea să mărească cu 6 ha spațiul verde. Bănuiesc că nu are nimic cu copacul, doar că nu vrea să pună impozit pe umbra copacului. Daia taie arborii, pentru că nu mai vrea să crească impozitele”
# Ordonanţa  care permite aleşilor locali să treacă de la un partid la altul: “Legea este data clar pentru două patide, PSD, PLR. Ponta  nu poate câştiga decât dacă merge cu Tăriceanu în turul II.  Ponta a legiferat curvăsăreala politică. Ponta nu mai este nici creştin, nici bun român.  Ponta nu mai e ortodox, nu mai e roman. În mod normal, gestul democratic pentru un stat de drept erau alegeri anticipate. Noi, PMP, nu avem nevoie de această migraţie. Ponta a legiferat curvăsăreala politică. Ponta nu mai este nici creştin, nici bun roman”. 
# Vâlcov este un ministru slab, nepregătit pentru funcţie, prieten dovedit cu interlopii: “Ponta ştie acest lucru, motiv pentru care nu a participat la desemnarea lui Vâlcov, a fugit în Moldova , în marţea neagră , când se vota în parlament legea amnistiei şi legea pe Roşia Montana, Ponta era în Brazilia, cerşind întâlnire cu Obama, la privatizarea CFR Marfă cu Gruia Stoica, Ponta era la Miami şi cerea CSAT să parafeze privatizarea.”
# PMP un partid în reală creştere, poate deveni viitorul cel mai mare partid din România: “Aproximativ 1000 membri din Forţa Civică au venit la PMP,  deşi partidul a fuzionat cu PDL.”
# Noţiunea de băsist: “Orice om care nu doreşte să se mai fure din această ţară este băsist. Le recomand celor care vor să nu se mai fure din România, să meargă cu PMP, cine vrea să se continue furtul, să meargă cu PSD.  Cine vrea impozite mici şi puţine merge cu PMP, cine vrea impozite multe şi mari merge cu Ponta şi PSD”
# Sărbătorile Argeşului şi Muscelului: “Tecău a minţit când a spus că a invitat toţi preşedinţii de partid. Nu m-a invitat. Minciuna este arma de bază a PSD.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea