Super eveniment marca Primaria Bascov

Mare sărbătoare la sfârșit de vară, în comuna Bascov! Duminică, 31 august, pe platoul izlazului Aninoasa din satul Brăileni, a avut loc ediţia a VIII-a a celei mai mari şi mai importante manifestări cultural-artistice din localitate – Ziua Comunei Bascov.
Şi în acest an, administraţia locală, în frunte cu edilul Gheorghe Stancu, a dorit să le ofere locuitorilor comunei o zi plină de surprize și bucurie, cu nume mari ale muzicii populare româneşti.
Au încântat publicul Niculina Stoican, Nicușor Micșonoiu, Iuliana Dumitrache, Ștefania Vorovenci, Ciprian Istrate și Mariana Stan. Nu au lipsit Orchestra “Doina Bascovului”, Rapsozii Bascovului, Adriana Trandafir și grupul vocal “Perlele Vâlsanului” din Mușătesti, precum şi neobosiţii căluşari din Stolnici, Bârla şi Bascov.

Concerte Xonya și Madinga

Organizatorii au pregătit pentru cei tineri două surprize foarte plăcute. Prima, un recital susținut de cunoscuta interpretă Xonya: cele mai tari hituri ale artistei au răsunat pentru toate generaţiile de iubitori de muzică bună. Cea de-a doua surpriză plăcută a fost Madinga, una din cele mai populare trupe latino din țară, care a încins şi mai tare atmosfera de pe platoul Aninoasa.
Nu au lipsit festivităţile de premiere a 25 cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi a olimpicilor bascoveni. A existat şi o tombolă cu premii constând în 3 cuptoare cu microunde, 3 blendere, 3 mașini de tocat electrice și o mașină de spălat.
Au fost prezenţi politicieni de marcă, şefi de instituţii, consilierii județeni şi primari din judeţ și din țară, mii de localnici și mulți alți invitații. Printre oaspeţii de seamă ai evenimentului  s-au numărat Călin Popescu Tăriceanu - președintele Senatului, Nicolae Văcaroiu  - președintele Curții de Conturi, Florin Tecău – preşedintele Consiliului Judeţean Argeş,  Mihai Oprescu - prefectul judeţului, senatorii Şerban Valeca, Constantin Tămagă, deputaţii Mircea Drăghici, Cătălin Rădulescu şi Andrei Gerea, dar şi Ion Lazăr, preşedintele Filialei Argeş a Partidului Conservator, primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, Gheorghiță Borțâcă - primarul Topoloveniului şi colegii primari din Moșoaia, Rociu  Albota, Mărăcineni şi Negraşi.
Punctul culminant al serii a fost un spectaculos foc de artificii care a făcut deliciul publicului prezent.
„Ne bucurăm foarte mult pentru că putem duce mai departe această sărbătoare şi vreau să mulţumesc Consiliului Judeţean Argeș, care ne-a sprijinit de fiecare dată. De asemenea, vreau să le aduc mulțumiri și sponsorilor. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc foarte mult bascovenilor, pentru că m-au sprijinit în fiecare acţiune pe care am întreprins-o, iar eu am făcut tot posibilul să nu-i dezamăgesc”, ne-a declarat primarul Gheorghe Stanciu.L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea