Expoziție de fotografie a Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești la Biblioteca Județeană Argeș

În perioada 25 august - 6 septembrie, Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș găzduiește expoziția de fotografie „Argeșul, văzut de elevii Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești”. Expoziția este organizată de către Școala Populară de Arte și Meserii în cadrul celei de-a VIII-a ediție a „Sărbătorilor Argeșului și Muscelului” și cuprinde un număr de 24 de lucrări aparținând elevilor de anul I și ale absolvenților anului 2014, fotografiile expuse reprezentând o selecție din materialele examenelor de sfârșit de an și de diplomă de la Clasa de Fotografie a prof. Ion Sănduloiu.
Vernisajul acestei expoziții de fotografie a avut loc luni, 25 august, de la ora 13.00, în holul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș. La vernisaj au fost prezenți Gabriela Pendiuc, directorul Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești, prof. Ion Sănduloiu, directorul Salvamont Argeș, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Polexe și directorul Bibliotecii Dinicu Golescu Argeș, Octavian Mihail Sachelarie.
Despre expoziția elevilor ei, Ion Sănduloiu a spus că „este pentru prima oară mai mult decât mulțumit. Elevii care au absolvit anul acesta au fost o generație bună, entuziastă și dornică să învețe arta fotografică. În fiecare an, dorim să creștem calitatea fotografiilor realizate de elevii mei. Atât cei din anul II, cât și cei din anul I, au făcut progrese rapide. S-a văzut clar pasiunea celor 10 cursanți.”
Sabina BUSUIOC

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea