Constantin Polexe:“Mie nu mi-a spus nimeni că această funcţie e obligatoriu de la un partid sau altul!”

# Vicele CJ Argeş, nici în căruţă, nici în teleguţă.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și secretarul general al PNL Argeș, Constantin Polexe, infirmă zvonurile potrivit cărora ar urma să facă pasul cel mare către  Partidul Liberal Reformator, mai ales că, potrivit propriilor sale afirmaţii, nici n-ar fi primit vreo ofertă oficială în acest sens.
“Deocamdată nu am decât o singură invitaţie, de la Partidul Naţional Liberal. N-am primit altă ofertă de la nici un alt partid, deci, la această oră, nu pot să iau în calcul niciun alt partid”, afirma, săptămâna trecută, liberalul Constantin Polexe, (încă) vicepreşedintele Consilului Judeţean Argeş, explicând că discuţiile purtate recent cu Andrei Gerea (PLR) au avut caracter pur amical.
“Domnul Gerea este unul dintre prietenii mei, iar prietenii nu mi-i aleg pe doctrine politice. Noi putem discuta orice, ca prieteni, dar n-am avut, până acum, nicio discuţie oficială, pentru că eu, deocamdată,  nu sunt interesat de aceste discuţii”, mai spune vicele CJ Argeş.

Şi la putere, şi-n opoziţie

Pentru a explica rămânarea sa ”la putere”, în contextul în care liderii PDL și PNL au pus bazele unui partid de dreapta,  iar formaţiunea politică din care încă face parte este, acum, în opoziţie, Constantin Polexe o ţine una şi bună că respectă opţiunea electoratului.
“Am mai spus-o, imediat după ce m-am instalat la Consiliul Judeţean, că această funcţie este temporară. Am luat o decizie atunci, să mă pun în slujba  argeşenilor. Când altcineva va considera că ceea ce fac eu trebuie făcut de alţii, vom vedea! Mie nu mi-a spus nimeni că această funcţie e obligatoriu de la un partid sau altul. Până la urmă, situaţia în Consiliul Judeţean  este cea pe care o ştiţi. Nicio formaţiune nu are majoritatea în CJ Argeş. Dacă cineva vrea să ia o decizie personală, poate s-o facă. Eu iubesc democraţia şi mă supun  democraţiei”,  mai spune Constantin Polexe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea