La Mozăceni continuă lucrările de modernizare a comunei

Primarul comunei Mozăceni, Lucian Cioran, se luptă, în continuare, pentru ridicarea nivelului de trai al consătenilor săi. Școli, terenuri de sport, drumuri, canalizare – iată numai câteva din prioritățile edilului din Mozăceni. ”Pentru anul 2014, la capitolul investiții, avem refacere drumul comunal DC 679, care, la ora actuală, este în curs de finalizare. Un alt obiectiv a fost refacerea școlii generale Babaroaga, o clădire veche; suma alocată acestei investiții este de 130 mii lei, iar acum se lucrează la acoperiș. Lucrările sunt în grafic, clădirea trebuie dată în refolosință până la sfârșitul anului. Banii sunt de la bugetul local și de la Consiliul Județean.
Avem un proiect pe G.A.L,  de 107 milioane de lei, care constă în amenajarea de  terenuri de sport în satele Mozăceni și Babaroaga. Banii vin prin G.A.L din extern,  cu o finanțare de la Consiliul Județean de 150 mii lei.
Pentru viitor ne-am propus foarte multe, să vedem cum le vom realiza. Deocamdată, doresc să finalizăm lucrările începute.
Pentru anul viitor, sper ca pe ordonanța 28 să ni se dea și nouă banii să continuăm lucrarea la baza sportivă multifuncțională, fiindcă ne este foarte utilă, deoarece avem liceul unde învață 400 de elevi. Mai avem de finalizat sau de continuat lucrarea de canalizare, unde avem doar 3 km executați din 11 km. Aici, lucrările au stagnat din lipsă de fonduri; ar mai fi de renovat acoperișul de la sala de sport și o terasă unde avem probleme.
Sperăm să primim bani pentru a finaliza și aceste obiective importante pentru comuna noastră.
L.S .

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea