Deputatul argeșean Theodor Nicolescu nu renunță la proiectul de lege privind intabulările gratuite

La ședința grupurilor parlamentare reunite ale PNL și PDL, care a avut loc în zilele de 30-31 august 2014 la Iași, parlamentarii celor două partide au hotărât și introducerea pe ordinea de zi a Parlamentului a unui nou Proiect de lege privind intabularea gratuită a terenurilor.
Proiectul de lege a fost prezentat în fața senatorilor și deputaților Alianței Creștin Liberale de către deputatul liberal argeșean Theodor Nicolescu.
„Pentru mine, acest proiect de lege este prioritar din cel puțin două motive. Principalul motiv este importanța lui pentru români cu referire la faptul că o corectă inventariere a proprietăților poate fi baza unei dezvoltări durabile în România. În al doilea rând, eu nu pot să uit că acest proiect este unul pe care l-am promis în campania electorală din toamna anului 2012. Așa cum am arătat deja în repetate rânduri, nu voi renunța la acest proiect și, chiar dacă va trebui să mai așteptăm un timp, el va fi transpus în realitate de parlamentarii PNL și PDL. În acest început de sesiune parlamentară vom depune proiectul de lege urmând să aibă loc procedura legislativă necesară pentru a fi aprobat. Sper ca, de această dată, cei din PSD să-și aducă aminte ce au promis în 2012 și să voteze în consecință”, a arătat deputatul liberal argeșean Theodor Nicolescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea