Tatăl celebrei actrițe Marlene Manes își vinde vila din Strada Trivale

# Suma cerută – aproape 400.000 euro. Casa în care s-a născut și a locuit, până la plecarea peste ocean, deja celebra Marlene Manes, este scoasă la vânzare.  Părinții acesteia au hotărât că este timpul pentru o schimbare radicală, dorind, și ei, să se mute definitiv.
Marlene a terminat Liceul Dinu Lipatti, secția Arte Plastice-Pictură, apoi a urmat Facultatea de Limbi Străine din Pitești. În paralel, lua lecții de actorie de la una dintre cunoscutele actrițe ale scenei piteștene, Luminița Borta. De câțiva ani este distribuită în roluri importante, alături de actori celebri, la Hollywood.
Vila este situată în apropierea Porții Eroilor și este compusă din parter și etaj, are 6 camere, 3 băi, bucătărie, 2 garaje, 3 balcoane. Vila este construită în 1998 și a fost renovată complet, izolație exterioară, centrală termică, termopan integral, parchet, gresie, faianță. Suprafața utilă a casei este în jur de 500 mp. teren 400 mp din care sunt ocupați de construcție 350 mp. Prețul solicitat în momentul de față este de 375.000 euro, puțin discutabil.
Andreea STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea