Primăria Mioveni îşi va extinde sediul

Lucrările de extindere la corpul B al sediului Primăriei vor începe în curând. Terenul  pe care va fi ridicat noul corp este situat lângă actualul sediul al instituţiei şi are o suprafaţă de 2509 mp. Noua clădire administrativă va avea o suprafaţă totală construită de 204,50 mp şi desfăşurată 659,46 mp(D parţial + P+M+1E+Supantă etaj). Vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj, în parte. Astfel, la demisol,va funcţiona arhiva, la parter, va fi mutat biroul Impozite şi Taxe, iar ca noutate, tot aici va funcţiona  şi Casa Căsătoriilor.
La etajul I,vor mai exista spaţii destinate activităţilor desfăşurate în interesul cetăţenilor. Acoperirea clădirii se va face cu terasă circulabilă.
Investiţia va fi finanţată de la bugetul Primăriei, iar durata execuţiei va fi de 15 luni de la data semnării contractului de achiziţie.
„Era nevoie de o asemenea construcţie, mai ales că actualul sediu s-a dovedit, deseori, a fi neîncăpător. În noua clădire administrativă vor fi amenajate birouri pe fiecare etaj în parte. La un oraş tânăr este necesară o Casă a Căsătoriilor pentru tinerii noştri, acum  căsătoriile fiind  oficiate în Sala de Consiliu a Primăriei. Îmi doresc să asigur personalului angajat condiţii optime la locul de muncă, iar locuitorilor oraşului,  servicii de calitate rapide şi accesibile.Timpul este preţios pentru fiecare,iar cetăţeanul nu trebuie să aştepte la ghişeu mai mult de 1-2 minute pentru rezolvarea problemelor. Prin descentralizare, spaţiile de lucru au rămas aceleaşi, dar volumul activităţilor a crescut, ca şi numărul de angajaţi, în unele activităţi. Corpul B  va avea o arhitectură modernă, care se va încadra perfect în cea a zonei”, a declarat primarul Ion Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea