Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret LUDICUS, ediţia a XII-a

Joi, 11 septembrie, pe scena Centrului Cultural Educativ de la Mioveni, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret LUDICUS.
Deschiderea oficială a fost făcută, şi în acest an, de primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, edilul-şef fiind însoţit pe scenă de directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş, dar şi de mascotele festivalului.
“În calitate de oraş gazdă al evenimentului, Mioveniul se mândreşte cu această festival care, de la an la an, reuşeşte să adune din ce în ce mai mulţi participanţi, dar şi spectatori.  “Ludicus” face parte din viaţa comunităţii noastre, iar administraţia locală va promova şi va asigura, de fiecare dată, condiţiile necesare pentru desfăşurarea acestui eveniment.  Mă uit la aceşti tineri şi le doresc ca prin munca şi talentul lor să ajungă acolo unde îşi doresc. Urez succes concurenţilor şi le doresc oaspeţilor noştri zile frumoase la Mioveni", a declarat primarul Ion Georgescu.
La această ediţie au participat 120 de copii, membri ai unor trupe de teatru din Piteşti, Mioveni, Topoloveni, Vălenii de Olt, Ploieşti, Tătărăstii de Sus, Copşa Mică, Coteana.
Juriul a fost format din: Mitică Popescu – preşedinte, actorul Vasile Muraru, Argentina Culcuş – director Centrul Cultural Mioveni, Elisabeta Panait – director Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, un reprezentant al Teatrului Al. Davila Piteşti şi un reprezentant mass-media.
Festivalul a fost organizat pe patru secţiuni şi a durat  3 zile.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea