Vineri, la Casa Cărţii. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

# Bursa se va desfăşura şi în municipiile Câmpulung şi Curtea de Argeş. În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ, AJOFM Argeş va organiza în data de 26 septembrie 2014, ora 9:00, în Piteşti, la “Casa Cărţii”, o bursă a locurilor de muncă vacante, destinată absolvenţilor.
Prin această acţiune de corelare a cererii şi a ofertei de forţă de muncă, se va oferi posibilitatea tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni în mod direct cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu- zis, scopul final al acţiunii fiind angajarea unui număr cât mai mare de absloventi, pe locuri de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională.
Agenţii economici interesaţi să participle la acest târg de locuri de muncă, destinat în mod special tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, pot obţine informaţii despre modul în care pot beneficia de stimulente financiare acordate pentru încadrarea în muncă a absolvenţilor.

Angajatorii interesaţi pot depune oferta locurilor de muncă vacante, cu menţiunea “pentru bursă” la sediul Agenţiei Locale Piteşti, prin fax, la numărul 0248 222 582 sau e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Bursa se va desfăşura şi în municipiile Câmpulung şi Curtea de Argeş, la sediile agenţiilor locale din Câmpulung, str. Matei Basarab, nr.66, telefon: 0248 512249, respectiv Curtea de Argeş, str. Albeşti, nr.1, telefon: 0248 724300, astfel că, angajatorii arondaţi acestor agenţii locale îşi pot depune oferta la datele de contact menţionate mai sus.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea