Solomed clinic oferă o serie de facilităţi pacienţilor săi

Solomed Clinic, clinică înfiinţată în 1992, s-a dezvoltat pe piaţa serviciilor medicale private, pornind de la un cabinet de medicină generală şi un laser terapeutic, până la a deţine în prezent patru puncte de lucru (trei în Piteşti şi unul în Costești), cu servicii de înaltă calitate în domeniul investigaţiilor (laborator analize, tomografie computerizată, ecografie), specialităţilor medicale (medicină internă, medicină generală, medicină de familie, cardiologie, O.R.L., pneumologie, endocrinologie, dermatologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, ginecologie, etc), medicinei muncii, a kinetoterapiei şi recuperării medicale, a explorărilor funcţionale, a medicinei estetice (corectare de riduri cu acid hyaluronic, tratamente de întinerire prin mezoterapie, epilare definitivă, peeling chimic şi prin dermabraziune, etc) şi în domeniul laserului (chirurgical cu CO2, terapeutic – dorsalgii, artralgii, traumatisme,etc).
În prezent, Solomed clinic oferă diverse facilităţi pacienţilor săi:
- carduri de fidelitate, cu importante reduceri, atât pentru pacienţii săi arondaţi la cabinetul de medicină de familie, cât şi tuturor pacienţilor care apelează la serviciile sale.
- rezultatele analizelor efectuate la laboratorul propriu, eliberate în aceeaşi zi, analize de urgenţă fără taxă suplimentară, recoltări de analize şi ecografii la domiciliu
- consultaţii şi tratamente gratuite pentru specialităţile ORL, cardiologie şi pneumologie (contract cu CAS Argeş)
- gratuităţi la analize şi tomografii computerizate, în limita fondurilor alocate de CAS Argeş
- reduceri importante de preţ la analizele şi ecografiile efectuate pensionarilor şi copiilor
- pachete de investigaţii (exemplu: analize + ecografie+consult de specialitate), cu preţ redus.
- recuperare medicală, kinetoterapie, reflexoterapie
- tratamente de remodelare şi întreţinere corporală individualizate ca proceduri şi preţ
- teste de sânge pentru depistarea factorilor alergici
- teste gratuite pentru depistarea hepatitei virale C şi determinarea viremiilor
- carduri de fidelitate, care aduc cu sine importante reduceri pentru deţinătorii lor, cât şi pentru familiile acestora.

Mai multe informaţii puteţi afla la recepţiile centrelor
noastre din str. Tudor Vladimirescu, bl. U3, parter (tel. 0248/219521), Găvana – Aleea Spitalului nr 28A (tel. 0248/280101), b-dul I.C. Brătianu, bloc A2,A3,A4 (în incinta policlinicii) – tel 0731933588, Costeşti, strada Victoriei, bl. 21 (tel. 0248/673355) sau pe site-ul nostru: www.solomed.ro
Avem grijă de sănătatea ta!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea