Noua lege funciară, bătaia de cap a primarilor

# Edilii sunt presați de termen, însă nu au bani de cadastre. În data de 19 septembrie a.c., orele 10.00, la sediul Primăriei oraşului Mioveni a avut loc întâlnirea  zonală cu reprezentanţii Comisiilor Locale de Inventariere având ca obiect aplicarea legii nr.165/2013.
La întâlnire, prezidată de subprefectul județului Argeş, Ion Burnei, au fost prezenți reprezentanţii comunelor Coşeşti, Dârmăneşti, Pietroşani, Bălileşti, Hârtieşti, Tiţeşti, Stâlpeni, Davideşti, Miceşti, Vultureşti, ai oraşului Mioveni, dar şi angajaţi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Argeş(OCPI).
Primarii prezenţi la întâlnire au arătat că la nivelul localităţilor nu au fost prevăzute fonduri pentru plata specialiştilor în cadastru care trebuie să facă parte din aceste comisii de inventariere.
Aceştia au adresat numeroase întrebări şi au solicitat interpretarea şi clarificarea unor aspecte din noua lege a restituirilor.
Reprezentanţii Prefecturii Argeş au răspuns pe loc unora dintre solicitări, urmând ca informări cu privire la aspectele punctuale să fie formulate şi transmise în mod oficial în zilele următoare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea