Expoziție de fotografie la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș

În perioada 1-12 octombrie, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș organizează expoziția de fotografie „Ipostaze umane”, aparținând arhitectului Sabin Prodan. Sorin Prodan a absolvit Facultatea de Arhitectură din cadrul UAUIM București. De-a lungul experienței sale profesionale, arhitectul Sorin Prodan a mai avut o expoziție foto personală intitulată generic „Ipostaze umane” în cadrul Secției de Antropologie a Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din București.
În perioada octombrie-noiembrie 2013, a participat la cursul GerontoASSIST cu tema „Asistența multidimensională a vârstnicului în familie și comunitate”. În luna septembrie a aceluiași an, a urmat Școala de vară Sarmizegetusa, coordonată de prof. dr. arhitectul Tana Lascu. În iulie 2013, a participat la o serie de workshopuri și cursuri de fotografie din cadrul festivalului „Vama sub lumini de Oscar” și la programul youth exchange „Strangers become friends thorugh intercultural dialogue”.
Vernisajul acestei expoziții de fotografie va avea loc miercuri, 1 octombrie, de la ora 13.00, în holul central al bibliotecii. S.B.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea