Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, candidatura la președinție în fața clădirii guvernului condus de Victor Ponta

# Au fost prezenți la miting 1000 de argeșeni.
Prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, și-a lansat sâmbătă candidatura la cea mai înaltă funcție în stat printr-un miting organizat în Piaţa Victoriei, chiar în fața Guvernului condus de Victor Ponta.
Susținut de către toți liderii ACL și de Antonio Lopez Isturiz, secretar general al Partidului Popular European, în fața a aproximativ 50.000 de oameni, Klaus Iohannis a criticat lipsa de viziune a celor care conduc astăzi România și a lansat o serie de atacuri împotriva lui Victor Ponta, arătând contradicțiile care îi separă: un președinte puternic împotriva unui președinte manevrat din umbră, un preşedinte constructiv, nu unul distructiv, un preşedinte cu valori, nu unul care face doar spectacol.
“Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului, construiesc, nu distrug. Viziunea mea este simplă: România lucrului bine făcut”, a declarat Iohannis.
Alături de zecile de mii de militanți ACL, în Piața Victoriei au fost prezenți la eveniment și foarte mulți liberali și democrat-liberali argeșeni.
“De fiecare dată când îţi propui să duci la îndeplinire un proiect, primul pas pe care îl faci este să-ţi convingi propria familie despre forța, importanţa și seriozitatea proiectului. Prezenţa a zeci de mii de oameni în Piața Victoriei, arată că marea familie a ACL crede în proiectul Klaus Iohannis - preşedintele României. Vreau să le muțumesc pe această cale celor 1000 de colegi democrat-liberali argeșeni veniți să susțină candidatura lui Klaus Iohannis, precum și tuturor colegilor liberali din Argeș, pentru că au fost prezenți într-un număr foarte mare la un eveniment atât de important”, a declarat deputatul Cătălin Teodorescu, președintele PDL Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea