Deputatul PP-DD Mihai Deaconu, aproape de primul său succes legislativ

# În urma propunerii legislative a deputatului, cuantumul amenzilor pentru cei care depozitează deşeuri toxice, fără autorizaţie, ar putea creşte
Ca urmare a dezastrului ecologic de la Câmpulung, acolo unde a ars un depozit de deșeuri toxice care nu avea autorizaţie, deputatul PP-DD Mihai Deaconu a propus în Parlamentul României modificarea Legii 307/2006, legea ce are în vedere protecţia împotriva incendiilor. Mai exact, deputatul  PP-DD de Argeş vrea modificarea Articolului 44 ce prevede cuantumul amenzilor pentru depozitele de deşeuri toxice neautorizate.
Această modificare a Legii 307/2006, propusă de deputatul Mihai Deaconu, a primit aviz pozitiv de la Guvern, dar şi de la comisiile de specialitate din Parlament, iar săptămâna aceasta va fi susţinută în plenul Senatului, cameră decizională în acest caz.
,,Am adus modificări unui singur articol, articolul 44 din lege. Stând de vorbă cu cei de la I.S.U. în urma incendiului de la Câmpulung, am înţeles de ce se întâmplă atât de des asemenea incidente. După ce au fost depistaţi cei de la Câmpulung că nu au autorizaţie în acest sens de depozitare a deşeurilor toxice, au fost amendaţi cu o sumă nesemnificativă în comparaţie cu câştigul lor de miliarde şi astfel, chiar dacă au primit amendă, ei tot au continuat să funcţioneze în acest sens fără autorizaţie.
Eu am venit cu această propunere de mărire a amenzilor pentru a-i descuraja pe cei care depozitează deşeuri toxice fără autorizaţie. Pentru că depozitelor autorizate de deşeuri toxice  li se impun nişte reguli foarte stricte în ceea ce priveşte prevenţia incendiilor”, ne-a explicat deputatul Mihai Deaconu, preşedintele interimar al PP-DD Argeş.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea