,,Păi ăsta e primar? Ăsta e un jeg”

# Declară Cătălin Teodorescu despre primarul comunei Ungheni, Iulian Miu # Cătălin Teodorescu: ”Oameni care în viaţa lor au fost hoţi la propriu, şi ştiu ce vorbesc, nu pot fi oameni de încredere, nici în politică şi în nimic altceva”

Preşedintele democrat-liberalilor din Argeş, deputatul Cătelin Teodorescu este de părere că partidul nu pierde nimic în urma migraţiilor de primari cu care se confruntă la ora actuală. Din contră, acesta îi îndeamnă să plece pe cei care nu au muncit pentru partidul lor la ultimele alegeri. De asemenea, preşedintele PDL Argeş i-a atacat foarte dur şi jignitor pe unii din aceşti primari, mai ales pe edilul-şef al comunei Ungheni, Iulian Miu, adresându-i cuvinte extrem de dure.
,,Credeţi că este vreo problemă că ne-a plecat primarul de laVultureşti? La Vultureşti, la ultimele alegeri, am avut printre cele mai slabe rezultate din judeţ. Credeţi că este vreun dezavantaj pentru noi? Nu, chiar vreau să plece astfel de primari. Sau la Ungheni, unde am luat 8% cu un primar de 60 – 70 %. Păi nu i-ar fi ruşine. Acumâ se dă independent pentru că nu mai este reprimit în echipă (…). Păi ce vreţi să vă spun că am fost la Primăria Ungheni cu jumătate din Biroul Judeţean şi a zis că el nici nu discută dacă nu ia peste 50%. După care mi-a amendat tinerii care puneau afişe cu partidul. Păi ăsta e primar? Ăsta e un jeg. E un jeg, nu e primar. Astfel de jeguri să plece. Chiar îi împing eu să plece. Oameni, care în viaţa lor au fost hoţi la propriu, şi ştiu ce vorbesc nu pot fi oameni de încredere, nici în politică şi în nimic altceva”, a declarat Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş.L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea