Sportivii de la C.S. Dacia Mioveni 2012 şi Samurai Dojo Pitești au adus în Argeş, de la „Cupei Băniei”, zeci de medalii

Primarul Ion Georgescu i-a felicitat pe sportivii C.S. Dacia Mioveni 2012, medaliaţi la ediția a VIII-a a „Cupei Băniei", în cadrul conferinţei de presă organizată de conducerea clubului. Cu acest prilej, edilul şef de la Mioveni şi-a exprimat gratitudinea şi sentimentele de mândrie faţă de micii karatisti care au reuşit să ocupe primele poziţii ale podiumului de concurs.
„Rezultatele obţinute de sportivii C.S. Dacia Mioveni 2012 fac cinste oraşului, cu atât mai mult cu cât la competiţie au participat 13 cluburi din  ţară. Îi felicit pe sportivi pentru eforturile depuse în acest sport atât de frumos.Având în vedere numărul destul de mare de medalii câştigate, consider că sportivii de la C.S Dacia Mioveni 2012 au avut o evoluţie foarte bună la Cupa Băniei. Pe această cale, doresc să mulţumesc sportivilor,antrenorului Sebastian Ene, conducerii clubului,dar şi părinţilor, care au fost mereu alături de cei mici, i-au sprijinit şi i-au ajutat să participe la toate competiţiile”, a declarat primarul oraşului, Ion Georgescu.

Şi CS Samurai Dojo a obţinut rezultate foarte bune la  “Cupa Băniei”

Antrenaţi de acelaşi Sebastian Ene, împreună cu echipa, sportivii de la Samurai Dojo  Piteşti  au urcat şi ei  de mai multe ori pe toate cele trei trepte ale podiumului “Cupei Băniei”, desfăşurată în urmă cu o săptămână la Craiova, contabilizând împreună cu cei de la Mioveni zeci de medalii pentru județul Argeș.
Asociaţia Club Sportiv Samurai Dojo a fost înfiinţată în luna martie 2001, la iniţiativa preşedintelui fondator dr.ec. Sebastian George Ene,  sprijinit în demersurile sale de către Bogaciu Ciprian, Gobej Denisa, Morar Cristian, Marin Florian,  cei care au fost alături de iniţiator pe tot parcursul procedurilor de dobândire a personalităţii juridice şi afilierii clubului la Federaţia Română de Karate Modern. În prezent,  toţi cei menţionaţi mai sus practică în mod activ karate shotokan în cadrul organizaţiei pe care au constituit-o.
ACS Samurai Dojo este afiliată cu drepturi depline la Federaţia Română de Karate Modern încă de la înfiinţare. Deţine certificat de identitate sportivă din anul 2001. În anul 2009 ACS Samurai Dojo devine membră fondatoare a Federaţiei Române de Karate (fosta FRKM). Din 2005 şi până în prezent, sportivii antrenaţi de Sebastian ENE (4 DAN) au câştigat sute de medalii la Campionatele Naţionale, Cupe ale României şi  diverse alte competiţii  naţionale şi internaţionale, impunându-se de fiecare dată.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea