Mioveniul va deveni şi anul acesta, de sărbători, Micul Las Vegas

# Adrian Ştefan: ,,Şi anul acesta vom încerca să cream o ambianţă de vis, astfel încât oraşul Mioveni să fie inclus în clasamentul celor mai luminoase oraşe din România, unde ornamentele de sărbători vor oferi o atmosferă de poveste”
Odată ce i-ai trecut pragul  iarna,  Mioveniul îţi arată o lume ruptă parcă dintr-o poveste minunată de iarnă, datorită modului de împodobire cu diverse ornamente. În ultimii ani a uimit prin originalitate, iar anul acesta, se pare că autorităţile locale vor să surprindă din nou locuitorii oraşului. Decoraţiunile de iarnă vor străluci în toate cartierele oraşului Mioveni, iar de montarea lor se va ocupa, ca în fiecare an, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, prin Serviciul de Iluminat Public, care după şase ani de experienţă în iluminatul festiv, a demonstrat că poate face progrese uimitoare, atrăgând mii de laude din partea cetăţenilor şi nu numai, dar şi invidie din partea celorlalte administraţii locale din judeţ.
Anul acesta se vor împodobi 11 brazi, se vor monta: 15 kilometri de ţurţuri luminoşi albi şi albaştri, tuburi şi ghirlande luminoase, fulgi dinamici, perdele luminoase în suprafaţă de peste 1250 mp, plase luminoase albe şi albastre în suprafaţă de 1500 mp, şiruri luminase pentru arbori, în lungime totală de 10 kilometri, 76 de bannere luminoase de sezon, 15 figurine 3D (urşi, focă, pinguini, om de zăpadă, îngeraşi sfere) şi 350 de figurine diverse, care vor fi montate pe stâlpi.
Însă, în spatele acestei minunate realizări, pe lângă sprijinul primarului, se mai află şi eforturile angajaţilor Serviciului de Iluminat Public care stau în frig ore în şir pentru montarea acestor ornamente. Încă de pe acum, s-a început împodobirea oraşului Mioveni, care va trebui să fie gata la sfârşitul lunii viitoare.
,,La iniţiativa domnului primar Ion Georgescu şi datorită sprijinului pe care ni l-a oferit, am reuşit să surprindem în fiecare iarnă, de sărbători, atât locuitorii oraşului Mioveni, cât şi vizitatorii. Şi anul acesta vom încerca să cream o ambianţă de vis, astfel încât oraşul Mioveni să fie inclus în clasamentul celor mai luminoase oraşe din România, unde ornamentele de sărbători vor oferi o atmosferă de poveste”, ne-a declarat Adrian Ştefan, directorul Serviciului de Iluminat Public.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea