Lucrări de amploare la Moşoaia

În condiţii economice austere, pe fondul unei crize care încă îşi arată colţii, primarul Florea Ene a reuşit, şi anul acesta, să puncteze în portofoliul administraţiei locale câteva proiecte importante: continuarea construcţiei şcolii noi, remedierea alunecării de teren de la Ciocănăi, întreţinerea, pietruirea și asfaltarea unor drumuri. Iar acestea sunt doar câteva din lucrările coordonate de primărie în acest an. Odată cu sosirea toamnei, administraţia locală a comunei Moşoaia a demarat lucrările de reparaţie a drumurilor pietruite din localitate, afectate în timpul verii. A fost asfaltată Strada Străinari, investiție care a costat peste 400.000 lei.
Au fost efectuate lucrări de amenajare şi de nivelare, astfel încât să se poată circula în condiţii bune pe aceste drumuri.
„Ca în fiecare toamnă, am demarat acţiunea de reparare a drumurilor comunale pietruite, urmând ca, după executarea lucrărilor de canalizare, să fie asfaltate”, ne-a declarat primarul Florea Ene
Pe lângă cele amintite, o altă lucrare importantă pentru comună a fost începută recent – reabilitarea Aleei Cazacilor, în urma alunecării de teren produse în vară.  Deocamdată, s-a executat primul gabion, urmând ca în perioada următoare să înceapă executarea celui de al doilea gabion.
Anul acesta s-au continuat în forţă lucrările la noua şcoală din centrul comunei, unde a fost ridicat și cel de-al doilea etaj, lucrându-se în prezent la construirea acoperişului clădirii.
”Fiind vorba despre o lucrare de mare anvergură, care implică fonduri substanţiale și una dintre cele mai mari şi mai moderne școli din mediul rural în Argeş, lucrările se întind pe mai mulţi ani. Preconizăm ca anul acesta să finalizăm construirea acoperişului şi chiar să începem lucrările la finisajele interioare şi exterioare’’, a declarat Florea Ene, edilul comunei Moșoaia
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea