Casa Perfectă, o firmă care confirmă!

# Conducerea BLACHOTRAPEZ în vizită, la Pitești, la Casa Perfectă. La începutul lunii octombrie, conducerea firmei BLACHOTRAPEZ, cel mai mare producător de învelitori din tablă metalică din POLONIA a avut o întâlnire la Piteşti cu partenerii săi de la CASA PERFECTĂ-reprezentantul BLACHOTRAPEZ pentru judeţul Argeş.
Această vizită vine în contextul promovării noilor produse şi modele de ţiglă metalică pentru acoperişuri produse de BLACHOTRAPEZ atât în fabricile din POLONIA cât şi la BaiaMare.
Totodată, vizita a avut drept scop creşterea încrederii clienţilor în produsele Blachotrapez datorită calităţilor deosebite ale acestora, încredere câștigată și prin  majorarea garanţiei la ţiglă metalică din tablă germană THYSSEN KRUPP Pladur Wrinkle-Mat la 20 ani şi pentru Pladur Relief Ice Crystal la 30 ani.
Principalele argumente care stau la baza acestor majorări de garanţii sunt: compoziţia aliajului metalic de protecţie Zinc-Magneziu EcoProtect şi calitatea deosebită a peliculelor de acoperire organice alcătuite din componente special realizate, care îmbină o rezistenţă ridicată la coroziune cu un aspect decorativ, prezentând, totodată, o excelentă prelucrabilitate, produse de Thyssen Krupp Steel Europe AG.
În timpul discuţiilor s-a pus la punct o strategie de informare a clienţilor asupra avantajelor achiziţionării produselor Blachotrapez prin prezentarea modului inovator de protecţie împotriva coroziunii a tablelor subţiri de oţel cu ajutorul aliajului metalic Zinc Magneziu Ecoprotect elaborat în Centrul Ştiinţific pentru Cercetări privind Suprafaţa (DOC) din Dormund Germania, care funcţionează în cadrul Thyssen Krupp Europe, prin care, într-un proces galvanic continuu, pe suprafețele tablelor este aplicată, în locul tradiţionalului zinc, o peliculă de aliaj de zinc-magneziu cu o rezistenţă de două  ori mai mare la coroziune.
În acelaşi timp, informarea trebuie să aibă drept scop decizia clienţilor de a achiziţiona produse fabricate conform normelor europene în vigoare. Cercetările multilaterale şi experimentele efectuate la Universitatea din Karlsruhe, pe baza cărora Institutul German de Tehnică a Construcţiilor din Berlin a emis autorizaţia Z-30.11-30, au fost certificate de analizele Institutului de Tehnică a Construcţiilor de Polonia că fiind conforme cu norma PN-EN 10169-2:2008 , Pladur fiind o denumire protejată legal pentru toate tablele cu pelicule de acoperire organice produse de ThyssenKrupp.
Întâlnirea a avut pe ordinea de zi identificarea posibilelor produse  apărute pe piaţă care se prelevează de notorietatea parteneriatului Blachotrapez-ThyssenKrupp şi se vând fără a deţine agrementele şi certificările necesare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea