C.J. Argeș are site nou

# Președintele Tecău apare aici înconjurat de femei frumoase. Apoi… apar copiii… La conferința de presă de săptămâna trecută, președintele CJ Argeș, Florin Tecău, a tăiat panglica – electronică – inaugurală a noului site. Pagina electronică, dezvoltată de specialiștii ARA Software, este una bine structurată, chiar dacă nu este, încă, finalizată. Informațiile încă se încarcă pe site, așa  încât, în curând, toate secțiunile vor fi pline-ochi.

Dosarul ”ARA-SOFT” ținut, încă, la dospit

Instituțiile cu atribuții în verificarea legalității cheltuirii banului public încă nu au început o anchetă serioasă cu privire la parteneriatul public-privat dintre CJ Argeș și Ara Software. Parteneriat implementat și în alte județe, încheiat pe o perioadă luuungă de tot și pe bani și mai mulți decât atât. Cine este însă curios cu privire la sumele cheltuite anual, va muri repede. Sau, cel puțin, are de așteptat până se încarcă, pe noul site, sumele din buget. Cert este că e vorba de miliarde, în dreptul fiecărei primării din județ fiind alocată o sumă ce variază între câteva mii și chiar zeme mii de lei. Lunar. A se înmulți cu 12 și cu peste 100 de unități, apoi a se lua, urgent, un distonocalm…

Foto-sesiune cu președintele Tecău. Interesantă

Președintele CJ Argeș ține capul de afiș al front-page-ului. Interesantă este, însă, succesiunea fotografiilor postate. Într-una dintre acestea, Tecău primește, parcă, binecuvântarea Înaltului Calinic. Pentru ce? Ei bine, în următoarea, Mr. Prezident apare flancat de patru femei frumoase și zâmbitoare. Florin Tecău zâmbește perfid… Apoi? Apoi apar… copiii. Știam noi că se petrece ceva necurat, domnu` Tecău… A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea