Se întâmplă la Pitești! Polițiștii au prins un traficant de heroină în timp ce acesta își vindea marfa

Un traficant de droguri recidivist a fost trimis în judecată, prin rechizitoriul Serviciului Teritorial Pitești al DIICOT, pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată. După ce s-au sesizat ca urmare a unui denunț, polițiștii de la BCCO Pitești l-au prins în flagrant pe Marius Mihai Muraru distribuind heroină în Pitești. Cel care l-a turnat pe Muraru organelor legii a menționat în denunțul său că acesta distribuie heroina cu precădere în București și Pitești.
În perioada august - septembrie, anul acesta, Marius Mihai Muraru a vândut șapte doze de heroină unui investigator sub acoperire și colaboratorului acestuia, pentru suma de 350 de lei. Tot în septembrie, ar mai fi vândut droguri și altor persoane, una dintre acestea, care a susținut că a cumpărat de la Muraru două doze, lăsând garanție o tabletă, fiind chemată să depună mărturie în proces. La percheziția domiciliară, autorizată de Tribunalul Argeș, în apartamentul lui Marius Mihai Muraru au fost găsite 83 de seringi hipodermice de 10 unități, care prezentau urme de drog. Seringile le oferea clienților pentru a-și injecta droguri chiar în apartamentul său.
Din probatoriul administrat de procurorul DIICOT a reieșit faptul că Marius Mihai Muraru se aproviziona cu droguri - pe care ulterior le comercializa - de la suspecta Lae Margareta. Față de aceasta, cercetările nu au fost încă finalizate, motiv pentru care s-a dispus disjungerea cauzei și formarea unui nou dosar în ce o privește.
Marius Mihai Muraru are 35 de ani și este domiciliat în București. El a mai fost condamnat anterior, pentru trafic de droguri de mare risc, la șase ani de închisoare și este și consumator de droguri. După ce a fost arestat, în urma flagrantului organizat de polițiștii de la Crimă Organizată, a intrat în sevraj, fiind necesară intervenția medicilor pentru a-l repune pe picioare. Prin rechizitoriul din 3 octombrie s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Marius Mihai Muraru, la Tribunalul București, competent să judece cauza în fond. Acesta se află, în prezent, la Penitenciarul Rahova.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea