Deputatul Mihai Deaconu a participat, alături de Dan Diaconescu, la slujba Sfintei Paraschieva

Marţi, 14 septembrie 2014, deputatul Mihai Deaconu a participat, alături de Dan Diaconescu - candidatul PP-DD la preşedinţie - însoţiţi de conducerea centrală PP-DD, de consilierii locali ai sectorului I Bucureşti şi alţi parlamentari, la slujba Sfintei Paraschieva, care a avut loc la Iaşi.
La sărbătoare a mai participat şi candidatul Victor Ponta, dar, spre deosebire de Dan Diaconescu, acesta, după slujbă, a dispărut împreună cu tot alaiul care l-a însoţit, mergând să ia masa la un restaurant al Mitropoliei.
Dan Diaconescu a profitat de mulţimea de credincioşi adunată la sărbătoare şi a stat de vorbă cu oamenii, ascultându-le necazurile şi nemulţumirile.
„Am rămas plăcut impresionat- spune Mihai Deaconu- de faptul că oamenii l-au înconjurat cu drag pe Dan Diaconescu, l-au abordat cu speranţă şi curaj...şi, categoric, au profitat de prilejul de a se poza cu el.”
Oamenii cu care a stat de vorbă Dan Diaconescu speră că, în sfârşit, în ţara noastră va avea loc o schimbare prin care viaţa românilor va deveni mai bună.
Dan Diaconescu a oferit oamenilor crenguţele de busuioc pe care le primise la racla sfintelor moaşte, îndemnându-i pe români să meargă la vot.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea