Hidroserv marchează alături de Anca Team Curtea de Argeş

Hidroserv Curtea de Argeş a venit în sprijinul echipei de fotbal Anca Team Curtea de Argeş, oferind acesteia echipamentul necesar pentru a juca în finala Campionatului judeţean de fotbal în sală,  care s-a desfăşurat săptămana trecută la Piteşti. La Campionatul judeţean de fotbal în sală, care a început în data de 15 decembrie 2010, au participat 45 de echipe din judeţul Argeş. Echipa Anca Team Curtea de Argeş  este formată din 9 jucători şi este coordonată de domnul Romeo Bridinel care este şi căpitan de echipă. Echipa a avut o evoluţie frumoasă pe parcursul campionatului, reuşind calificarea în semifinale şi ulterior câştigarea cupei judeţene la fotbal în sală, acest trofeu calificând echipa în divizia B.
Căpitanul echipei, Romeo Bridinel  a declarat: “Suntem mândri că am reuşit să devenim campionii judeţului
Argeş la fotbal în sală. Am atins acestă performanţă cu mult efort din partea sportivilor noştri dar şi cu ajutorul unor firme precum Hidroserv Argeş. Cu această ocazie îi mulţumesc domnului director Victor Suhan pentru sprijinul necondiţionat pe care ni l-a acordat şi pentru că este un susţinător al sportului argeşean. Trebuie să menţionez şi faptul că  doi dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre sunt Cătălin Constantin, salariat la Hidroserv şi Bogdan Iosifescu salariat la Hidrocentrale Curtea de Argeş.
Sperăm să evoluăm la fel de frumos şi pe viitor  şi să câştigăm şi competiţia următoare care începe în luna martie a acestui an.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea