Festival - Concurs Județean de Muzică Ușoară și Muzică Cultă ”Speranțe Argeșene

Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează Sâmbătă, 1 noiembrie 2014., începând cu ora 10,  Etapa Zonală pentru cea de a VII-a ediție a Festivalului - Concurs Județean de Muzică Ușoară și Muzică Cultă ”Speranțe Argeșene”.  Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:
# A. Secţiunea “Muzică  uşoară” - pentru interpreţii (solisti) din clasele 0 - VIII (6-14 ani)
Concurenţii  vor  interpreta o  piesă  la  alegere, specifică vârstei lor, obligatoriu  din  REPERTORIUL  ROMÂNESC.
Elevii pot folosi negative înregistrate pe CD sau pot fi acompaniaţi la diverse instrumente (în concurs participând doar solistul). Nu se acceptă pozitive!
# B. Secţiunea “Muzică  cultă” (instrumente: pian, instrumente cu corzi, de suflat şi percuţie) - pentru interpreţii din clasele 0 - XII (6-19 ani): Elevi de la Şcolile Generale şi Liceele din judeţ şi de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti. Concurenţii vor interpreta o piesă la alegere, din programele studiate la şcoală.
# C. Secţiunea “Muzică cultă” (instrumente: pian, instrumente cu corzi, de suflat şi percuţie) - pentru interpreţii din clasele 0 - VIII (6-14 ani): Elevi de la Şcoala de Arte Cîmpulung Muscel şi de la Liceul de Arte ,, Dinu Lipatti “ din Piteşti.
# D. Secţiunea “Muzică cultă” (canto clasic) - pentru interpreţii din clasele IX - XII (15-19 ani): Toţi elevii interesaţi din judeţ.
Faza Zonală se va desfășura în următoarele localități:
• Topoloveni - Casa de Cultură ”Ion Ionescu”,
• Costești  -  Casa de Cultură,
• Curtea de Argeș - Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu”,
• Cîmpulung - Casa de Cultură,
• Pitești - Sediul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.
Elevii care doresc să se înscrie la festival sunt rugați să contacteze Școala Populară de Arte și Meserii Pitești la următorul număr de telefon: 0248 212 260.
ÎNSCRIERILE CONTINUĂ PÂNĂ LA DATA DE 24 OCTOMBRIE!!!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea