Irinuca, mica pictoriţă cu talent mare şi o boală necruţătoare, are nevoie de ajutor

# Aviz politicienilor argeșeni! Decât să aruncați banii pe afișe, mai bine salvați o viață!

Irina Aldea e o fetiţă talentată, care uimeşte încă de la vârsta de trei anişori cu picturile sale. Până la cinci ani,  vârstă la care micuţa deja se putea lăuda cu expoziţii în ţară şi în străinătate, cea care a susţinut-o cel mai mult a  fost mama - Raluca Aldea. Femeia s-a îmbolnăvit  însă… Și mai mult decât boala, a măcinat-o teama că talentul fetiţei s-ar putea irosi, dacă nu este ajutată.  Până în ziua în care coşmarul i s-a arătat Ralucăi si mai mai cumplit!  Avea să afle și că micuţa ei suferă de o boală gravă: trombofilie.  De atunci se teme pentru altceva: pentru viaţa copilei sale.  Lupta pentru supravieţuire este, în cazul Irinei, extrem de costisitoare – analize genetice,  tratamente în străinatate şi un regim impus de alimentaţie!
Pentru toate astea, Irina are nevoie de ajutor, mai ales că trebuie să ajungă urgent la clinica San Matteo din Italia, unde i se poate administra tratamentul de specialitate.
Medicii italieni o aşteaptă din iulie,  însă părinţii  fetiţei au tot  amânat plecarea din cauza lipsei banilor.
„Trebuia deja să fi făcut controlul programat  în Italia ca să ştim dacă tratamentul prescris iniţial a fost sau nu  eficient... Din cauza problemelor financiare, nu am putut însă să ajungem la San Matteo. Am dus-o, totuși, la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize, iar ultimele investigaţii au avut rezultate foarte rele. Mai mult, Irinei i-au reapărut durerile de cap şi sângerările nazale…. Oricând există riscul să facă accident vascular şi infarct.  Sper, cu ajutorul oamenilor de suflet, să ajung cu fetiţa la spitalul din Italia pentru noi investigaţii!”, spune, cu durere, Raluca Aldea,  mama Irinei.
Toţi cei care doresc să o ajute pe Irina,  o pot face donând bani în contul bancar deschis la BCR pe numele Aldea Maria Irina: CONT UMANITAR NR: RO61RNCB0022140869840001. Sau o pot contacta telefonic pe mama Irinei, la numărul 0766.200.927.
(C.S.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea