Deputatul PP-DD Mihai Deaconu cere demisia tuturor parlamentarilor cu dosare penale

# Mihai Deaconu: ,,Am ajuns să-mi fie ruşine că sunt parlamentar!”
Având în vedere ultimele cercetări făcute de DNA în cazul mai multor parlamentari, în care s-a cerut ridicarea imunităţii acestora, măsura s-a luat  doar pentru unii, în special pentru cei din opoziţie, spune parlamentarul, explicând că pentru cei de la putere se găsesc tertipuri de procedee pentru protejarea lor.
Un exemplu în acest sens s-a întâmplat chiar săptămâna trecută, luni, atunci când au fost convocaţi parlamentarii pentru ridicarea imunităţii unui parlamentar de la PC, însă nu s-a întrunit cvorumul, iar parlamentarii din teritoriu au venit până la Bucureşti doar pentru zece minute, constatându-se că nu se întruneşte cvorumul pentru decizia ridicării imunităţii parlamentarului de la PC. În acest sens, deputatul Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş, spune că Parlamentul s-a ,,trasformat” într-o sală de judecată şi cere demisia tuturor parlamentarilor care au cel puţin un dosar penal. Deputatul Deaconu consideră că, din cauza acestor parlamentari cercetaţi, imaginea Parlamentului s-a ştirbit, ajungând să fie etichetaţi toţi parlamentarii ca nişte politicieni corupţi, chiar dacă nu au afaceri cu statul, chiar dacă nu au furat sau nu sunt cercetaţi pentru alte fapte de corupţie, aşa cum susţine Deaconu, care spune că a ajuns să-i fie ruşine când spune că e parlamentar.
,,Am ajuns să îmi fie ruşine că sunt parlamentar! Eu nu am făcut trafic de influenţă, nu am furat, nu am dosare, dar toţi suntem etichetaţi în acelaşi fel, de parcă am fi toţi infractori! Aş cere demisia din Parlament a tuturor celor care au un dosar! Iar partidele să nu mai pună pe liste corupţi şi persoane cu dosare! Pentru ce vor unii să intre în Parlament, o astfel de instituţie trebuie să adăpostească infractori? Trebuie să se termine cu această demenţă politică! Mai ales că de mai bine de jumătate de an Parlamentul nu mai legiferează nimic!”, susţine Mihai Deaconu.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea