Județul Argeș a mers, în primul tur, cu Victor Ponta!

Rezultatele preliminare pentru județul Argeș au arătat, aseară, o prezență la vot de circa 55%.  Argeșenii au votat, așa cum era de așteptat, majoritar cu Victor Ponta. Unele sondaje au arătat pentru candidatul  PSD, în Argeș, un scor de peste 45%. Tudor Pendiuc, președinte interimar al PSD Argeș,  a estimat un procent mult mai mare, în Argeș, pentru Victor Ponta, față de media pe țară. Acesta a fost însă ponderat cu privire la motivele de bucurie: ”Este o întrecere sportivă la care am câștigat numai prima repriză!”

# Florin Tecău, preșe-dintele Consiliului Județean Argeș: ”Am votat în speranța unei Românii unite, puternice, democratice, o Românie a zilei de mâine, a tinerilor și a lucrurilor care vor aduce speranțe și bucurii”
# Tudor Pendiuc, primarul orașului Pitești, președinte interimar al PSD Argeș: ”Am votat cu gândul la o Românie unită, la normalitate. Am votat pentru o Românie frumoasă, în care să fim mândri că trăim. Până acum a o fost un vot liniştit. Participarea, aşa cum ne-am aşteptat, mai slabă la primele ore ale dimineţii. Nu au fost incidente, de altfel, în Argeş, toată campania a fost fără incidente.
La Moşoaia am înţeles că ar fi o prezenţă mai ridicată, probabil că oamenii au alte treburi de dimineaţă. La Piteşti, prezenţa nu a fost foarte mare, sunt mulţi piteşteni care se duc la ţară, în localităţile limitrofe, îşi mai rezolvă din probleme. În a doua parte a zilei, probabil că prezenţa va creşte semnificativ.”
# Deputatul Cătălin Teodorescu, liderul PDL Argeș și copreședintele ACL Argeș a votat, în jurul prânzului, la Biblioteca Județeană Argeș, însoțit de secretarul PDL Argeș, Dan Bica și prim-vicepreședinții Gheorghe Alecsei și Daniel Patentașu. După ce și-a exprimat votul, la ieșirea de la urne, Teodorescu a declarat:  ”Am votat cu o speranță dreaptă, cu o speranță pentru o Românie mai bună pentru copiii noștri și pentru un viitor mai bun. Am votat pentru o Românie occidentală”,  a declarat copreședintele ACL Argeș.

 

# Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a votat la ora 13.00, la Secţia 157, unde este arondat:  ”Am votat pentru energie, pentru tinerețe, pentru cei plecaţi din ţară. Am votat pentru o Românie unită şi puternică de care să fim mândri ca români. Aștept ca viitorul preşedinte să asigure în țară, prin conduita lui, un climat de bunăstare,altul decât cel care a fost în ultimii ani, cu o stabilitate economică mai mare,cu mai multe locuri de muncă şi o infrastructură care să dea posibilitatea dezvoltării turismului şi mediului de afaceri. Fac apel către toți argeșenii să vină la vot și să voteze așa cum îi îndeamnă conştiința şi inima"

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea