Alex Pîrvu a cântat în Austria

Vă aducem vești proaspete despre micuțul, dar talentatul nostru piteștean Alex Pîrvu.  În urmă cu două săptămâni, Alex a fost invitat de către renumita noastră Felicia Filip să susțină un recital în cadrul deschiderii stagiunii Operei Comice pentru Copii. Alături de Alex, au urcat pe scenă simpaticul actor George Mihăiță, nu mai puțin renumitul compozitor și interpret Marius Țeicu și, bineînțeles, Felicia Filip.
La nicio săptămână, Alex lua drumul Austriei, unde, împreună cu profesoara lui de canto, Adina Sima, au fost invitați să cânte în cadrul unui important eveniment. Acesta a avut loc la Eisenstadt; a fost a 30-a ediție a Ordinului European al Cavalerilor Vinului. Invitația a fost făcută de către domnii Marius Farmazon și Marcello Battaglia, în calitate de reprezentanți ai Legatului Pitești. Alex și Adina au cântat în fața a 1800 de invitați din 28 de țări, care i-au aplaudat cu încântare și au fredonat melodiile alături de ei. Printre piesele interpretate se numără și My way, Vivo per lei, New York New York, You raise me up. Duetul celor doi a fost punctul forte al momentului artistic.
În perioada următoare, Alex se pregătește pentru alte evenimente importante, alături de profesoara lui, Adina Sima, despre care o să vă povestim la momentul potrivit.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea