Vizita Centrului Europe Direct Argeș la centre de plasament

Zilele trecute, reprezentanții Centrului Europe Direct Argeș au făcut o vizită la diferite centre de plasament din județul Argeș.
Activitatea, intitulată  Învățăm despre Europa!,  a avut ca scop informarea copiilor cu privire la protejarea naturii și asigurarea unei alimentații echilibrate.
Copiii, cu vârste cuprinse între 5-12 ani,  au știut să arate pe hartă steagurile unor state membre ale Uniunii Europene, iar reprezentanții centrului de informare europeană au povestit despre ce înseamnă conceptul de uniune, au prezentat cărți cu povești despre subiectele menționate și au discutat cu aceștia despre piramida alimentară.
Tinerii au fost receptivi și foarte încântați, mai ales când au aflat că vor primi aceste materiale informative, toate adunate într-o servieta MiniMip, material didactic provenit de la Reprezentanța Comisiei Europene în România. Acestea reprezintă materiale de informare europeană, cărți cu povestioare și de colorat, dar și diverse jocuri pentru cei mici. Evenimentul a fost realizat în colaborare cu Complexul de Tip Familial ”Dumbrava Minunată” și Centrul de Tip Familial Găvana din Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea