SC Presate Dacia va fi dizolvată

# La 1 ianuarie 2015,  societatea fuzionează cu Automobile Dacia # Constantin Stroe, printre membrii consiliului de Administraţiei ai noii structuri.

În vara acestui an, Societatea Automobile Dacia SA - Mioveni și Presate Dacia SA - Pitești au încheiat un proiect de fuziune prin absorție consfinţit  pe 23 septembrie 2014, printr-o hotărâre a Adunării Generale Extraorinare a uzinei de la Colibaşi. Fuziunea va avea loc la data de 1 ianuarie 2015, moment în care societatea Presate Dacia va fi radiată din Registrul Comerțului.  Practic, odată cu fuziunea, Sc Presate Dacia se va dizolva.
Motivul fuziunii, așa cum se arată în Monitorul Oficial al României din data de 21 august, vizează simplificarea organizării juridice a Grupului Renault în România.  La sfârşitul lunii septembrie 2014  constructorul de maşini a cerut Tribunalului Sopecializat  să constate legalitatea hotărârii privind fuziunea cu Automobile Dacia  şi să dispună radierea SC Presate Dacia din Registrul comerţului începând cu 1 ian.2015.
Fuziunea presupune şi un nou Consiliu de Administrație, care îi va avea ca membri pe Jean Christophe Kluger, Stroe Constantin, Dan Mihai Bedros și Jean-Paul Franco. Nicolas Jean Etienne Maure va ocupa funcția de președinte a Consiliului de Administrație și director general.
Pachetul majoritar de acţiuni al SC Presate Dacia era deţinut de Automobile Dacia SA.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea