Concurs de pictură la Mioveni

# „Dacia – simbol național”. Centrul Cultural Mioveni, Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, în parteneriat cu SC Automobile Dacia SA organizează concursul de pictură „Dacia – simbol național”, la care pot participa elevii de clasele pregătitoare și I – IV, de la toate școlile din județul Argeș.
Evenimentul se desfășoară la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, pe data de 14 noiembrie, de la ora 13:00, pentru elevii de clasele a III-a și a IV-a, iar lucrările elevilor de clasele pregătitoare, a I-a și a II-a pot fi trimise prin poștă către organizator, adică Școala „Liviu Rebreanu”. Tot la această instituție de învățământ se pot face și înscrierile.
Participanții trebuie să picteze unul dintre modelele din gama Dacia, urmând ca picturile să fie, ulterior, expuse într-un vernisaj la Primăria Mioveni, pe data de 18 noiembrie, de la ora 13:00. Tot atunci vor fi premiate și cele mai bune lucrări, iar câștigătorii vor primi machete Duster lucrate în lemn, precum și ocazia de a face un tur al Uzinei de Automobile Dacia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea