ROMSPAN CONSTRUCT chemată în instanţă de ROMTURINGIA

Cunoscuta firmă constructoare de case de lemn, din Câmpulung, intră în procedură de  insolvenţă la cerearea producătorului de caroserii Romturingia. Dosarul, în care părţi sunt cele două firme câmpulungene, se află  pe rolul tribunalului Specializat Argeş.  În octombrie, Romturingia Srl a cerut deschiderea procedurii insolvenţei împotriva Romspan Construct  pentru o creanţă de 43.785,47 lei, din care, cea mai mare parte o reprezintă penalităţi de întârziere calculate în baza unui contract de vânzare, pentru o factură  emisă în urmă cu doi ani.

ROMSPAN  vrea reorganizare

Anterior însă, chiar Romspan Construct ceruse deschiderea procedurii insolvenţei în cazul său, după ce, la începutul acestui an, acumulase datorii  de 302.089 lei, cerând judecătorului sindic numirea unui lichidator judiciar care să administreze procedura în senul reorganizării
Romspan Construct s-a infiintat in anul 2000, ca S.R.L. având ca obiect de activitate distributia si comerţul cu materiale de constructii precum şi prestări de servicii în constructii  de case de lemn, construcţii civile şi industriale. Strategia firmei câmpulungene a pornit de la un management bazat pe teoria paşilor mărunţi dar siguri, care să ofere siguranţa si stabilitate în evolutia firmei.  O perioadă lucrurile au mers  bine, Romspan Construct colaborând cu mai bine de 30 de furnizori importanţi din ţara şi străinătate pentru a  executa lucrări de construcţii de case din lemn, dar şi de  case în sistem clasic. Incepând cu anul 2004 firma a realizat investiţii în domeniul imobiliar, efectuând mansardari de blocuri în oraşul Piteşti.  Problemele  financiare s-au manifestat pe fondul crizei economice, iar acum, constuctorul şi-a pus speranţele într-un plan de reorganizare.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea