Modernizarea zonei Târgul din Vale, Lânăriei și Costache Negri înghite alți bani

# Municipalitatea pune aproape un milion de euro la bătaie pentru lucrări suplimentare
Deranjul creat, anul acesta, pentru modernizarea zonelor Târgul din Vale, Lânăriei și Costache Negri, nu se va termina așa curând. Primăria Pitești a descoperit că, după revizuirea proiectului inițal, au rămas bucăți serioase neacoperite, așa încât este nevoie de lucrări noi, de completare a primelor. Este vorba de sisteme rutiere noi, amenajarea trotuarelor, execuția gurilor de scurgere, amenajarea acceselor la proprietăți, amenajări de siguranță a circulației. Valoarea estimată a lucrărilor este de 3.200.000 lei plus TVA.
Criteriul de atribuire va fi cel al ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic. Licitația este organizată electronic, data de deschidere a ofertelor va fi 18 noiembrie. Proiectul este finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional.
Primăria Pitesti a demarat, la sfârșitul anului 2012, implementarea proiectului de reabilitare a străzilor Lânăriei, Târgul din Vale şi Costache Negri.
Necesitatea modernizării  străzilor menţionate rezultă din considerentele că a crescut continu a numărul de autovehicule care circulă pe aceste străzi, traficul greu este şi el în creştere şi, nu în ultimul rând, în zona străzilor propuse spre modernizare sunt unităţi de producţie care îşi desfăşoară activităţile zilnice în condiţii improprii de siguranţă şi confort.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea