Un alt colos al construcțiilor din Argeș se prăbușește!

# Finanțele scot la vânzare, cu bucata, activele Nordco, firmă condusă de Mircea Georgescu, fost consilier județean din partea PSD.

De la începutul crizei, din 2008, am asistat la o întreagă nebunie a falimentelor și insolvențelor. Iar zona cea mai afectată a fost, fără tăgadă, cea aferentă construcțiilor. Iată că și Nordco, firmă condusă de Mircea Georgescu, fost consilier județean din partea PSD, se scufundă. ANAF scoate la licitație, pentru neplata datoriilor, o parte din bunurile firmei.
Nordco a făcut ceva istorie, în special în zona contractelor cu statul, cunoscută fiind relația de prietenie a patronului atât cu primarul Tudor Pendiuc, cât și cu fostul președinte al CJ, Constantin Nicolescu. Printre ultimele contracte – destul de controversate – prinse de Nordco s-au numărat Baza de agrement din Trivale (unde s-au înregistrat întârzieri notabile la executare) dar și extinderea Complexului pentru copii cu dizabilități din Trivale, unde prețul de adjudecare al licitației a fost de 38% din valoarea estimată. L.G.

CLICK AICI PENTRU VIZUALIZARE DOCUMENT

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea