IPEE-ATI Curtea de Argeș, o nouă participare la Indagra

# Incubatorul pentru șerpi, ținut sub cheie pe timpul campaniei electorale, împotriva înmulțirii speciilor periculoase!

Ambițioasa firmă IPEE-ATI din Curtea de Argeș a avut, și anul acesta, un stand propriu, generos ca spațiu și număr de exponate, la Indagra. Anul trecut, ”vedetele” dintre produsele prezentate au fost grătarul din inox, anticancerigen, cu un design special, și deplumatoarele (jumulitoarele automate) de găini și curcani. Anul acesta, în premieră, au fost prezentate incubatoare de generația a V-a, cu control automatizat al temperaturii, umidității, întoarcere automată a ouălor, dar și incubatoare pentru specii exotice și mori de uruială cu o capacitate mărită.
Liviu Nicolae, director comercial IPEE-ATI: ”Anul  acesta am observat, la expoziția națională Indagra, mai puține firme cu capital românesc față de anii trecuți. Pe specificul nostru, de produse de uz gospodăresc, am fost singurii prezenți, ceea ce ridică anume semne de întrebare despre starea economiei. Am avut contacte interesante cu parteneri de afaceri din Grecia, din Ungaria și din Polonia, interesați de noile game de produse. Un interes special, în afara incubatoarelor, l-au suscitat și morile, anul acesta prezentându-ne cu mori de capacitate dublă față de anii trecuți. Am adus, de asemenea, la expoziție, incubatoare exotice, pentru struți, pentru șerpi, pentru țestoase.”
Directorul comercial al IPEE-ATI ne-a mai spus, mai în glumă, mai în serios, că nu a scos deocamdată la vânzare incubatoarele pentru șerpi, mai ales acum, în perioada de campanie electorală, datorită numărului și așa mare de specimene de gen existente în politică. Doamne ajută!
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea