Mihai Deaconu, președintele PP-DD Argeș: ,,Sunt mulţi care au intrat în Parlament doar pentru a beneficia de imunitate”

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele organizaţiei judeţene PP-DD Argeş, nu este de acord cu imunitatea de care beneficiază parlamentarii, precizând că mulţi au intrat în Parlament doar pentru a se ascunde de justiţie sub imunitatea de care beneficiază.
Totodată, parlamentarul argeşean spune că dacă se va aduce din nou, pe ordinea de zi, în Parlament, legea amnistiei şi graţierii va vota împotriva acesteia, fără nicio reţinere.
„Îmi făceam un joc de imaginaţie, cum ar fi ca premierul să-şi ia mâna de pe toţi parlamentarii cu dosare penale şi să fie convocat de urgenţă Parlamentul pentru a pica legea amnistiei şi graţierii. Eu cred că trebuie să renunţăm şi la imunitatea parlamentară. Justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba. Numai aşa am vedea câţi bani s-au putut fura în ţara asta. Sunt total împotriva amnistiei, graţierii şi imunităţii parlamentare. Cine a greşit, să răspundă în faţa legii. Sunt mulţi care au intrat în Parlament doar pentru a beneficia de imunitate”, a declarat deputatul Mihai Deaconu, preşedintele PP-DD Argeş. 
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea